Sitteplasser til 46 + 4 i baren

Da vi kom inn hit første gang i 2011 var stedet en kebabsjappe slik det finnes mange av i Torggata. Etter et heftig antall timer med riving, rigging og bygging stod stedet klart til åpning i oktober 2011.

I starten av 2015 ropte alle tankene om mulige forbedringer og ønske om en varmere atmosfære så høyt at vi var nødt til å la dem bli hørt. En kveld etter stenging kom brekkjernet frem og veggen innerst i lokalet fikk en håpefull omgang juling. Bak gipsplatene fant vi heldigvis det vi håpet skulle være der i dette eldre bygget - en teglsteinvegg.  

Derfra var det ingen vei tilbake og sommerferien gikk med til å pusse opp, bygge bord, og ruste ventilasjonsrøret. Som en privateid liten sjappe ble ting gjort med de midlene vi hadde tilgjengelig. Bordet du møter ved inngangen har treplanker fra barndomssengen til Markus som bærebjelker, lampene er utstyr fra kjøkkenet (kokkene fikk nytt - dette er seier!), og sittebenkene i vinduet er de gamle vindusbordene.

Resultatet er en restaurant vi er utrolig glade i med en varm atmosfære - fint runda av med den gamle teglsteinsveggen innerst i lokalet som har ventet lenge på å få si hallo til folk i Oslo igjen.

                  Før

                 Under

                 Etter