Utenfor.lokk.dempet.regnrør-copyright.Jan.Tore.Eriksen.jpg
DO1Q2241.jpg
Utenfor.lokk.dempet.regnrør-copyright.Jan.Tore.Eriksen.jpg

lokk


 

Lokk hadde sin siste åpningsdag i juli 2017.

Vi vil gjerne takke alle våre gjester for veldig mange fine opplevelser og minner.

book et bord

SCROLL DOWN

lokk


 

Lokk hadde sin siste åpningsdag i juli 2017.

Vi vil gjerne takke alle våre gjester for veldig mange fine opplevelser og minner.

book et bord

Her på LOKK har vi egentlig ingen bestemt matprofil. Vi følger råvarenes naturlige sesonger og bruker lokale råvarer så godt det lar seg gjøre. Vi bruker mye hele dyr, og vet alltid hvor de kommer fra slik at vi kan garantere god kvalitet og at dyrene har levd et godt liv.

 

Menyen er som restauranten ganske liten. Vi prøver derfor å bytte ut rettene ofte, slik at det ikke skal bli kjedelig å komme tilbake til LOKK.

DO1Q2241.jpg

Restauranten


Restauranten


Sitteplasser til 46 + 4 i baren

Da vi kom inn hit første gang i 2011 var stedet en kebabsjappe slik det finnes mange av i Torggata. Etter et heftig antall timer med riving, rigging og bygging stod stedet klart til åpning i oktober 2011.

I starten av 2015 ropte alle tankene om mulige forbedringer og ønske om en varmere atmosfære så høyt at vi var nødt til å la dem bli hørt. En kveld etter stenging kom brekkjernet frem og veggen innerst i lokalet fikk en håpefull omgang juling. Bak gipsplatene fant vi heldigvis det vi håpet skulle være der i dette eldre bygget - en teglsteinvegg.  

Derfra var det ingen vei tilbake og sommerferien gikk med til å pusse opp, bygge bord, og ruste ventilasjonsrøret. Som en privateid liten sjappe ble ting gjort med de midlene vi hadde tilgjengelig. Bordet du møter ved inngangen har treplanker fra barndomssengen til Markus som bærebjelker, lampene er utstyr fra kjøkkenet (kokkene fikk nytt - dette er seier!), og sittebenkene i vinduet er de gamle vindusbordene.

Resultatet er en restaurant vi er utrolig glade i med en varm atmosfære - fint runda av med den gamle teglsteinsveggen innerst i lokalet som har ventet lenge på å få si hallo til folk i Oslo igjen.

                  Før

                 Under

                 Etter